2012-05-05 07:55:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - vitatkozós napja lehet

Napi horoszkóp május 5.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bármennyi is a párkapcsolati gondja, problémája, ne veszítse még el minden reményét. A nap még búskomoran kezdődik, de annál szebb lesz. Egy friss szél minden komor felhőt elsöpör. Élvezze az életet néha céltalanul!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pénzügyekben szerencsésnek mondhatja magát mostanában. Ámde a pénz – önmagában – nem boldogság. Különösen, ha úgy érzi, túlságosan sokat kell feladnia ehhez igazi önmagából. Emlékszik még az álmaira? Pedig kellene…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Falat emelt maga köré. Látszólag közlékeny mindenkivel, folyton levelez. Nagyon nem mindegy azonban a közeg. Ha csak egy géppel „kommunikál” egész nap, az nem kapcsolat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vitatkozós nap áll ön előtt. Az utóbbi időben különösen megszaporodott a vita ön és a hitvese között. Nagyon nem mindegy azonban a színvonal. Az elvontabb témákban is több lehet az egyetértés, mint a gyakorlati kérdésekben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sok kívánsága teljesülhet ma: legyen azért nagyon óvatos abban, hogy mit is szeretne. Mert a rossz éppúgy megvalósulhat, mint a jó kívánság. És azt is vegye figyelembe, hogy amit ön jónak lát, az önnek nem feltétlenül jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Annyi a változás mostanában az életében, hogy csak úgy kapkodja a fejét. Pedig jó lesz, ha megszokja a változatosságot. A java még csak most jön. Eddig az unalmat bánta, az egyhangúságot, örüljön hát most a másnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Válogassa meg jobban az öltözékét: előfordulhat, hogy amit ön szépnek és ízlésesnek lát, az épp annak nevetséges, akinek tetszeni szeretne. Az sem ártana, ha egy kicsit felfrissítené ruhatárát. Színesítse egyéniségét kívül is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valahogy nincs maradása, legszívesebben a nyakába venné a világot, menne, amerre lát. Vegye rá kedvesét is egy hétvégi kiruccanásra! Nem fogják megbánni, ha kicsit máshol vannak. Érezzék jól magukat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedvességével és szeretetre méltóságával meghódította az emberek szívét. Sajnos bokros teendői miatt egyre kevesebb ideje van a barátkozásra. Pedig az emberek társasága önnek mindennél fontosabb.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Üresnek és kisemmizettnek érezheti magát a reggel. A sötét gondolatokból csak akkor tudja megmenekíteni magát, ha az élet napos oldalára is ellátogat. Engedjen a baráti hívásnak, menjen mulatságba, hallgasson zenét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénzügyi nehézségek még a hasznára is lehetnek: megnövelik ugyanis kitartását és tetterejét. Arra is rájöhet, hogy nem lehet mindent pénzben mérni. És nagyon sok segítője is van. Néha még az is segít, aki ártani akarna önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma egész nap örömteli és mámoros gondolatai lesznek. Mintha minden nehézséget, gondot, bánatot elfújt volna a tavaszi szél. A szívét megmelegítette a tavaszi nap. Fokozza az élményt csónakázással, fürdőzéssel!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: